Υπηρεσίες

/Υπηρεσίες

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αναγομώσεις φιαλών
Σε συνεργασία με τα εργοστάσια παραγωγής και εμφιάλωσης αερίων, παρέχουμε υπηρεσίες αναγόμωσης φιαλών, καθώς και ελέγχους – υδραυλικές δοκιμές. Οι εργασίες και η προμήθεια των αερίων γίνονται σύμφωνα με τους κανόνες και τις προδιαγραφές χρήσης (ISO 9001:2008 – ΕΟΦ) και αφορούν όλα τα είδη αερίων, Ιατρικά – Βιομηχανικά – Εργαστηριακά.

Ενοικιάσεις ιατρικών συσκευών
Σε επιλεγμένες ιατρικές συσκευές και ύστερα από αυστηρό έλεγχο, στα εργαστήρια της εταιρείας παραχωρούνται προς ενοικίαση και χρήση συμπυκνωτές – νεφελοποιητές – αναρροφήσεις – φιάλες οξυγονοθεραπείας – συσκευές άπνοιας CPAP, BiPAP.

Παραλαβή – παράδοση προϊόντων με ιδιόκτητα οχήματα της εταιρείας
Πρώτιστο μέλημα της εταιρείας ήταν και είναι πάντοτε η κατοχή ιδιόκτητων μέσων μεταφοράς για την παράδοση – παραλαβή των προϊόντων εντός και εκτός Θεσσαλονίκης, με ασφάλεια – ποιότητα και σε γρήγορο χρόνο. Κατόπιν συμφωνίας, δίνεται η δυνατότητα μεταφοράς με υπηρεσίες όπως courier – μεταφορικές εταιρείες.

Έλεγχος και επισκευή ιατρικών μηχανημάτων, εξοπλισμού και εργαλείων
Ειδικά διαμορφωμένο εργαστήριο σε συνάρτηση με ειδικευμένους τεχνικούς, οι οποίοι διαθέτουν μακρά πείρα στο να ελέγχουν – συντηρούν και επισκευάζουν ιατρικά μηχανήματα, εξοπλισμό και εργαλεία σχετικά με τα αέρια, ιατρικά – βιομηχανικά και εργαστηριακά, καθώς και είδη κατ’ οίκον νοσηλείας και διάφορα ιατρικά βοηθήματα.

Εγκαταστάσεις ιατρικών αερίων σε νοσηλευτικά δημόσια και ιδιωτικά ιδρύματα και κλινικές
Τεχνικοί της εταιρείας μπορούν να πραγματοποιήσουν ελέγχους – συντηρήσεις – επισκευές σε εγκαταστάσεις παροχής ιατρικών – βιομηχανικών και εργαστηριακών αερίων, σύμφωνα με τους κανονισμούς σε ισχύ και τις προδιαγραφές για κάθε χρήση.

Εγκαταστάσεις αερίων για ειδικές εφαρμογές
Τμήμα της εταιρείας, μελετώντας την εξέλιξη και τη δημιουργία νέων συνθηκών για χρήση αερίων σε ειδικές εφαρμογές (ψυκτικά υγρά – αέρια συντήρησης αγαθών – ειδικά αέρια συγκόλλησης), είναι σε θέση να συμβουλεύσουν, να προμηθεύσουν και να τα εγκαταστήσουν σε οποιοδήποτε χώρο.

Συντήρηση ιατρικών εγκαταστάσεων σε νοσοκομεία, κλινικές και ιδιωτικά ιατρεία
Έλεγχος – συντήρηση και επισκευή εγκαταστάσεων ιατρικών αερίων σε κάθε είδους νοσηλευτικά ιδρύματα, με ευθύνη, ποιότητα, επαρκή παρακαταθήκη ανταλλακτικών και γρήγορη αντιμετώπιση προβλημάτων σε διαρκή ή κατά συμφωνία συνεργασία.

Συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και κοινωνικές ομάδες πάνω στη χρήση ιατρικών αερίων
Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε κάθε ζήτηση σχετικά με την ασφάλεια, την ποιοτική και την οικονομική χρήση των ιατρικών αερίων. Συμμετοχή σε δράσεις και ενέργειες προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών για τη γνωριμία των χρηστών με τα είδη και τον εξοπλισμό που παρέχει η εταιρεία μας.